Visner planterne altid for dig? Svaret er let: Kunstige blomster

Alle kender det, du har været væk en uge på ferie eller med arbejde blot for at komme hjem til en bunke sørgelige planter, der engang var grønne. Og de flotte og farverige blomster er alle blevet brune. Det er heller ikke alle, der har lige grønne fingre, og hvis du ønsker et grønt hjem, og måske ikke har tiden eller lysten til at sætte dig ordentlig ind i planternes behov, så er løsningen kunstige blomster. Dit hjem ser frisk, frodigt og grønt ud, uden at du har løftet en finger.

Pift både kontor og hjem op uden at få beskidte negle

Flere og flere oplever travlhed i hverdagen. Jobbet skal passes, børnene skal bringes og hentes fra institutionerne, vennerne og familien skal ses. Der er nok at se til, og samtidigt vil du gerne have, at dit hjem ser smukt og hyggeligt ud. Det er her planter og blomster kommer på banen. Store, grønne og frodige planter bliver mere og mere populære, og hvis du ikke har tiden til dem, så er løsningen simpel. På brondsholm.dk finder du et enormt udvalg af både blomster og planter. Der er alt fra roser, orkideer, tulipaner og liljer. Og af kunstige planter finder du kaktusser, bregner og sukkulent-planter. Blomster og planter kan pifte ethvert hjem eller kontor op, så hverdagen ikke bliver grå. Man tilbringer efterhånden mange timer på sin arbejdsplads, så hvorfor ikke gøre det til et rart sted at være. Planter skaber en mere hjemlig følelse og giver et frisk pust. Uden at du skal bekymre dig om at holde styr på vandingerne. Mulighederne er mange, og det er kun dig, der sætter begrænsningerne.

Du vælger dit yndlingsplante-tema

Om det hele bare skal være fuldt flor med massevis af blomster i forskellige farver, eller om du vil køre et simpelt og grønt look, er helt op til dig. På bronsholm.dk finder du noget for enhver smag. Det kan også være kunstige træer og palmer til at give et mere tropisk udtryk. Eller blad- og blomsterranker til at pynte op i køkkenet og give et mere livligt udtryk.  

Hvis julen er over os, og der skal gøres lidt ekstra på kontoret, finder du også smukke grønne og røde julestjerner på hjemmesiden til at skabe stemning og hygge i en kold december måned.

Du kan downloade katalog på hjemmesiden eller blot scrolle dig igennem de mange muligheder.

admin