Klippemaskiner og sakse til alle fra Thordal.dk

Du ved det. Dit kæledyr ved det. Den almindelige køkkensaks er desværre ikke god nok, når pelsen på dit kæledyr er blevet for lang. Heldigvis er der hjælp at hente på Thordal.dk. Hos virksomheden finder du et bredt udvalg af professionelt klippeudstyr til alt fra hund, til kat, til hest eller til får. Ja, faktisk kan du også finde en klippeudstyr til dig selv. Thordal leverer både til privat og erhverv, ligesom de på væres værksted i Randers har Danmarks bedste værksted for reparation af klippemaskiner og slibning af sakse.

Du finder et bredt udvalg af klippemaskiner, sakse, føntørrer og anden form for pleje til den pels eller det hår, det måtte dreje sig om. Alt i sortimentet er nøje udvalgt fra en række gode og kendte brands. Det sikrer produkter af solid og god kvalitet. Til eksempelvis hunden leverer de fra blandt andet Andis, Heininger og Oster klippemaskiner.

Hvad end du køber en klippemaskine til erhverv- eller privatbrug, er et godt tip, at du vælger en trimmer, hvor du kan skifte skær og bruge afstandskamme. Det sikrer dig nemlig fleksibilitet samt styrke og vækstbalance, som specielt er en fordel, hvis du trimmer flere dyr ad gangen.

Er der for mange spændende klippemaskiner og sakse at vælge i mellem til, at du kan beslutte dig for den rigtige? Så husk, at du til enhver tid kan ringe og få råd og vejledning hos Thordals kundeservice på 86421333 eller skrive til dem på lars@thordal.dk. Telefonerne er åbne fra 8 til 16 alle hverdage, mens henvendelser på mail bliver besvaret indenfor 24 timer i hverdagen. Thordal er en e-mærket netbutik, som sikrer dig adgang til e-mærket gratis, når du handler hos dem.

admin