Dyre artikler i den bedste kvalitet

Hos Avifauna finder du et bredt udvalg af dyre artikler i høj kvalitet. Vi sælger alt fra legetøj til hund og kat, til forskelligt dyrefoder samt mineraler, til akvarieudstyr og alt derimellem og udover. Lige meget hvilket kæledyr, du har – gnaver, hund eller fisk, så finder du med garanti dine næste dyre artikler i vores store udvalg.

Venlige priser

Vi tror på, at det ikke skal koste en bondegård at have kæledyr. Samtidigt tror vi også på, at dyre artikler skal være af den bedste kvalitet. Disse to værdier har vi kombineret hos Avifauna, hvilket betyder, du altid kan finde kvalitetsprodukter hos os til en konkurrencedygtig pris. Vi har altid flow i vores udvalg, hvilket betyder, du ofte kan få et godt tilbud på for eksempel halsbånd til vovsen eller kattemad lavet af lækre råvarer.

Du kan stole på os

Vi har været i dyrehandelbranchen i over 46 år og værner om vores gode relationer med vores kunder. Vi går op i kvalitet og service, og når du bestiller fra os, er du garanteret at dine dyre artikler kommer hurtigt frem til din dør. Vores online shop gør det muligt for dig at bestille hjemmefra i ro og mag, så du kan bruge tiden udenfor huset på at gå en ekstra lang tur med hunden i stedet eller lege med katten.

Råd og vejledning

Står du og har anskaffet dig en gnaver og har svært ved at finde hoved og hale i dens pleje? Eller er du i tvivl om, hvordan du optimerer dit akvaries økosystem, eller måske noget helt tredje? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig og dine kæledyr med at have de allerbedste forudsætninger.

admin