Den bedste ultralydsgel til din klinik

Har du en almindelig praksis, en gynækologisk praksis eller et helt tredje sted, hvor du udfører ultralydsscanninger, så er det vigtigt at have den rette ultralydsgel ved hånden. Hos Ekkomed.dk forhandler vi noget af den bedste ultralydsgel på markedet til konkurrencedygtige priser. Tag et kig i vores sortiment allerede i dag.

Et fast og solidt udvalg

Hos Ekkomed.dk kan du altid finde et fast og solidt udvalg af den bedste ultralydsgel. Blandt andet finder du den populære blå ultralydsgel på 2500 ml. Du kan også finde den klassiske farveløse ultralydsgel på 250 ml. Vi forhandler også dunke af ultralydsgel, hvis du hyppigt bruger det og har brug for at have et større lager. Ved at investere i en dunk kan du også selv refill mindre beholdere og spare penge. Ekkomed.dk forhandler sin egen type ultralydsgel, men også den anerkendte Parker Aquasonic gel.

Vi skaber succes for dig

En af de vigtigste ting for os er at skabe succes for dig som vores kunder. Vi ved at I står med patienter hver dag, som I ønsker får den bedste og mest trygge oplevelse og det starter med at have udstyr i den bedste kvalitet. Derfor går vi højt op i at kvalitetstjekke vores produkter før vi sender dem ud på markedet. Har du spørgsmål til vores produkter er du altid velkommen til at kontakte vores kyndige team, som står klar til at hjælpe dig.

Vi finder det til dig

Er det ikke lige det du søgte i vores sortiment, så tøv endelig ikke med at sende os en mail eller ringe. Vi går høj op i at yde den bedste service og hjælpe dig med at holde din klinik kørende på bedste vis.

admin