Gør din arbejdsplads grønnere med Frugtordning.dk

De fleste kender myndighedernes råd om seks stykker frugt og grønt om dagen. Men i en hektisk hverdag kan det være svært at nå – medmindre man bærer en frugtkurv på sig til alle tider. Og den løsning ender ofte i en mast banan i bunden af tasken, som absolut ikke gavner nogen. Med Frugtordning.dk kan du undgå det problem.

En frugtkurv eller -kasse fra Frugtordning.dk er sammensat af lækre, friske frugter af højeste kvalitet. Du kan selv bestemme hvilke frugter, hvor mange, og hvor ofte der skal leveres. Ordningen er altså ultrafleksibel, og du kan til hver en tid afmelde eller ændre din ordning.

Med en frugtkurv specifikt sammensat til din virksomhed undgår du spild af både mad og penge. Du kan nemlig vælge lige de frugter, der er favoritter blandt dine medarbejdere, og undgå dem, der bliver liggende i kurven til fyraften.

Du kan også vælge en række lækre tilvalg, for eksempel nødder, frugtsalater og forskelligt grønt. Der er sunde snacks for enhver smag!

Øg trivslen og motivationen med en frugtkurv

En fast frugtordning er en simpel og effektiv måde at forbedre arbejdsmiljøet på. Det virker ikke som en stor ting, men en frugtkurv er en gave til dine medarbejdere. Gaver fordrer tillid, og derudover er det en gave der viser omsorg for dine medarbejdere.

De farverige frugter vil også løfte stemningen i ethvert kedeligt mødelokale. Flotte farver gør os glade, så frugterne har en positiv effekt allerede inden, du sætter tænderne i dem!

En frugtordning har altså en række fordele og involverer minimalt bøvl. Frugten leveres ikke bare til døren, men til kontoret, af en personligt tilknyttet chauffør. Tjek det store udvalg på Frugtordning.dk og bestil din første kurv allerede i dag!

admin