Kvalitets medaljer til enhver anledning

Ønsker du at belønne vinderne af årets store stævne eller årets medarbejder med et minde, de vil kunne beholde og tage med sig hjem, er en medalje et bevis på en sejr, som mange vil værdsætte at få hængt om halsen. Medaljer kan nemlig bruges i en lang række anledninger, hvad enten det er til sportsstævner, teambuilding events eller andre festlige begivenheder, hvor vindere og udvalgte personer skal belønnes.

Skal minderne med medaljen foreviges, ses det også ofte, at der på bagsiden af medaljen er en form for indgravering, hvilket kort fortalt forklarer, hvorfor medaljen er blevet uddelt. Denne tekst kan f.eks. beskrive et vundet stævne, navnet på et specielt maratonløb, der er blevet gennemført eller kan måske endda være en lille tekst i form af en hyldest til en helt bestemt person.

Hvad er en medalje lavet af?

Når man kigger på en medalje, har du måske lagt mærke til, at den både er tung og for mange, ser den også meget eksklusiv ud. Men hvad er den reelt set lavet af?

Medaljerne er lavet af blødt metal og alt afhængig af, om du køber en guld-, sølv- eller bronzemedalje, vil den være lavet af forskellige materialer såsom netop guld, sølv samt kobber. Kobberet bliver senere hen bronzeret, hvilket bliver til en bronzemedalje. Nogle varianter er endda lavet i bly, tin og platin.

Føler du, at du har brug for rådgivning i form af, hvilken medalje du skal købe og hvilket design, der vil passe bedst til det behov, du skal have stillet, står de kompetente medarbejdere hos Pokalbutikken.dk til rådighed. Hos dem finder du et stort udvalg af kvalitets medaljer til fornuftige priser, og du får mulighed for at vælge fra et sortiment, der har op til 80 forskellige sportsmotiver, men som også giver dig chancen for at se nærmere på medaljebånd i en lang række spændende farver.

admin