Nøgleboks til sikker opbevaring og overlevering af nøgler

De fleste har prøvet at glemme nøglen og komme til at smække sig ude. Måske har du også fået et opkald fra dit barn, der ikke huskede at få nøglen med i skole eller fra din roommate, der havde smækket sig ude og skulle brug din hjælp for at komme ind. Det er en superirriterende situation, uanset om man står på den ene eller den anden side. Men de smarte nøglebokse fra totallaase.dk kan løse problemet og forhindre, at du kommer til at stå i situationen igen.

Med en god nøgleboks kan du opbevare en nøgle lige ved døren, som du og dem, du bor med, kan få adgang til med den rigtige kode. På totallaase.dk finder du flere varianter af nøglebokse, så du kan vurdere, hvor meget sikkerhed I har brug for, og hvor brugervenlig boksen skal være. Nøgleboksene fås f.eks. med lys, så du nemt kan betjene den om aftenen, og du kan både få simple modeller med fircifrede koder eller elektroniske varianter med bluetooth.

Sikkerhed og fleksibilitet

Mange har ekstranøgler gemt under en måtte, en potteplante eller andre steder udenfor, men desværre er indbrudstyvene dygtige til at finde vores gemmesteder. Med en nøgleboks fra totallaase.dk får du en meget mere sikker løsning til opbevaring af ekstranøglen.

Samtidig er nøgleboksen også utrolig praktisk, hvis du vil give dine håndværkere, din babysitter eller din rengøringsdame mulighed for at få adgang til dit hjem. Samtidig er det også den perfekte løsning, hvis du skal låne eller leje dit hjem eller sommerhus ud.

Vil du vide mere? Hop ind på totallaase.dk for at se udvalget af nøglebokse, eller kontakt en medarbejder på telefon +45 70 26 80 02 eller e-mail: info@totallaase.dk for at høre mere.

admin