Præcist og koncist arbejde

Præcision er et nøgleordet, når man arbejder inden for produktion, nogle gange er det bare rigtig svært at få det bedste resultat med en standard maskine. Set ved de hos Unimec, der er et moderne maskinbyggeri, som leverer komplekse løsninger i form af specialmaskiner til alle slags udfordringer inden for automatiseret montage og færdiggørelse af industriprodukter.

De har fundet opskriften på de den gode maskine – næsten uanset hvad den skal bruges til. De benytter nemlig standardkomponenter og –platforme, når det er muligt, for at holde omkostningerne nede, og tilføjer dernæst merværdien og de egentlige specifikke kompetencer igennem opfindelsen og udarbejdelsen af specialelementer.

Kundespecifikke løsninger

Siden 2007 har Unimec leveret højteknologiske specialmaskiner til konkurrencedygtige priser, hvilket betyder, at de i løbet af årene har skabt en stor base af profilsystemer, der kan indgå i maskinerne. Efterhånden omfatter deres udvalg en lang række forskellige systemer, der kan tilpasses jeres behov i en specialmaskine.

De tilbyder desuden også et stort sortiment af aluprofiler, der kan købes i længder a 600mm eller kortere mål efter jeres behov. Sortimentet omfatter aluprofiler i kategorierne ultra ligt, light og standard. Unimec benytter selv aluprofilerne til opbygningen af maskinerne, da det giver et byggemodul, der både er solidt og fleksibelt, så den kan sammensættes i utallige variationer. Derudover gør brugen af denne type modul det også lettere at tilføje eller ændre delelementer uden at skulle starte fra bunden.

Hvis I vil vide mere…

I kan altid kontakte Unimec via telefon eller ved at udfylde kontaktformularen på deres hjemmesiden, hvorefter I vil blive ringet op. I kan desuden også læse mere om cases, de har arbejdet på, og skulle I have lyst til at lære mere om Unimec, er der også mulighed for det på forskellige messer, snarest på hi-messen i begyndelsen af oktober.

admin