Har du det nødvendige fiskegrej?

Nogle ting du ikke kan undvære, når du er lystfisker

Det er selvfølgelig svært at fiske uden en fiskestang. Altså medmindre du eksempelvis sætte garn eller ruser ud, men det er ikke det, som vi taler om her.

Nu drejer det sig nemlig kun om helt almindeligt lystfiskeri, selvom det også kan foregå under mange forskellige varianter. 

Et af grundelementerne ved lystfiskeri er en god fiskestang, som passer til den type fiskeri, du skal i gang med. Vil du stå og kaste fra kysten, er du til fluefiskeri, vil du sidde ved en sø og vente på, at fisken tager din madding, eller er du mere til at pirke efter torsk fra en fiskekutter?

Det skal du have afklaret på forhånd, før du køber din fiskestang.

Et andet grundelement er dit fiskehjul, og her er der også en masse forskellige typer at vælge imellem. Fiskehjul er ligeså forskellige som fisketænger, og du skal være sikker på, at du køber et hjul, som passer til den type fiskeri, som du foretrækker.

Endelig er der selvfølgelig madding som kan være alt lige fra orm, fisk, blink pirke etc. 

Et par gode tips til dit fiskegrej

Her får du lige et par ekstra tips, som du måske ikke selv havde overvejet.

Få dig et godt fiskenet. Det er uundværligt til at have din fangst i, hvis du skal have dine fisk med hjem. Og så er det ikke mindst vigtigt, hvis du lige skal have en større fisk det sidste stykke op på land. Du sænker stille og roligt nettet ned under fisken, og så kan du løfte fisken op, uden at den tager skade.

Og endelig så husk nu et par gummistøvler. Du kan næsten ikke undgå at komme til at gå i noget vand. Og måske skal du lidt ud i vandet for at komme til at fiske.

Hvor finder du grejet

Det helt rigtige sted at købe dit fiskegrej er på Billigtfiskegrej.dk. De har alt hvad du kan ønske dig af godt og billigt fiskegrej

Få lidt bedre fiskeri med det rigtige grej.

 

 

Troels Nielsen