Udendørs-askebægre i mange afstøbninger

Når man skal bortskaffe skidt, affald og cigaretskoder, vil man helst se, at det kommer så langt væk fra mennesker og mad som muligt, derfor kan man erhverve sig mange praktiske udendørs askebægre fra Cleanmanagement til det formål.

Vi mener selvfølgelig ikke, at man hver eneste gang, man har lidt affald i hånden, skal traske udenfor og placere det i en skraldespand til formålet – det ville være tidskrævende og ufordelagtigt, specielt med tanke på, hvor koldt der ofte er i Danmark. Men hvis man har cigaretskoder, så skal de udenfor hver gang.

Specielt i denne sammenhæng er kodeordet “tidskrævende”, for disse udendørs-askebægre fra Cleanmanagement.dk er fordelagtige at bruge for firmaer – så de ansatte nemt og behændigt kan bortskaffe deres affald og cigaretskodder på vej til og fra arbejde, eller når de holder en pause udenfor – , ved offentlige institutioner eller i parken, gade og stræder for kommuner.

Sortimentet hos Cleanmanagement.dk er nemlig fordelt således, at man kan få alt fra mindre skraldespande med indbyggede askebægre til udendørs brug til dem, der skal benyttes af mange mennesker i forbifarten og derfor kunne opbevare store mængder skrald, inden de skal tømmes.

Således er der hos dette firma skraldespande med askebægre til alt fra de små enmands-firmaer, de større kontorer og videre til de store forsamlinger af mennesker eller der, hvor mange mennesker har behov for at bortskaffe deres skrald på farten.

Og det er ikke kun størrelsen, der er bemærkelsesværdig ved disse kombinerede udendørs skraldespande og askebægre, det er også deres design og udformning.

Deres design er gennemgående ved at have rene linjer og generelt vil passe ind udenfor i mange virksomheder og på mange institutioner, hvor medarbejderne og gæster lige skal have slukket deres cigaretter og måske samtidig smide skrald ud, forbi de kombinerer rygepausen med en frokostpause.

Der er både de høje udendørs askebægre, man kan placere direkte på jorden, hvor folk ikke får ondt i ryggen af at skulle smide deres skoder i, og så de små udendørs-askebægre, man kan hænge på væggen, hvor der ikke er tilkoblet en skraldespand.

Og mange flere modeller – tjek blot deres udvalg af udendørs askebægre.

Anders Lundtang Hansen