Alle elsker store bamser

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du tror, at bamser kun er noget, man giver til små børn, så kan du sagtens tro om igen, dog kan der være en sandhed i, at jo større bamsen er, desto større glæde vil det udløse.

Derfor er der netop en vis glæde forbundet med at modtage og give store bamser eller ligefrem kæmpe bamser som gave.

Prøv lige at forestil dig – ja, måske kan du endda huske det fra dengang, du var lille – at man modtager en bamse, der er større end en selv. Man har aldrig set noget lignende! Og så er det endda et stykke legetøj til en selv, som man kan gøre med, hvad man har lyst til.

Pludselig har man en legekammerat, der aktiverer fantasien hos barnet. 

Det er lidt mere svært nu om dage at finde store bamser, der er større end voksne mennesker, men det kan sagtens lade sig gøre.

For eksempel tør vi næste godt garantere, at hvis du skal glæde din udkårne på en årsdag, fødselsdag eller i forbindelse med Valentinsdag, så kan du komme med en gigantisk bamse af et dyr, som han eller hun holder af.

Den kan pynte derhjemme, for eksempel i soveværelset, og vil altid minde vedkommende om den omtanke, man lagde i gaven den dag.

Der findes også dem, som samler på bamser i forskellige størrelser, hvor det kan være en samling, man opbygger over forskellige temaer, som netop kunne være dyr, hvor man ønsker alt fra de helst små, der kan sidde i en nøglering, til dem, der kan nå helt fra gulv til loft.

Her vil det bestemt også falde i god jord, hvis man kommer med sådan en stor bamse til den kræsne samler og lever et eksemplar af god kvalitet, der mangler i samlingen.

Kæmpe bamser er både til leg og pynt.

Anders Lundtang Hansen