Et efterskolefællesskab bygget på fælles ansvar

Et år eller to på efterskole kan være det, der gør forskellen i de unge voksnes udvikling både fagligt, personligt og for deres oplevelse af det at være medmenneske.

Et efterskoleliv er bygget op med den filosofi, at alle elever og lærere er ligeværdige medlemmer af fællesskabet, hvor alle har et fælles ansvar for, at det er rart og berigende at være der.

Efterskolerne tilbyder i højere og højere grad nogle spændende valgfag, der følger med tiden og de interesser, som du unge har. Er din unge eksempelvis blevet bidt af musikken? Så kan I sammen undersøge musikefterskoler på Sjælland, som tilbyder undervisning heri.

Musiklinjen er til alle: både dig, som lige er begyndt at synge eller spille et instrument, eller dig som har sunget og spillet i mange år. Alle niveauer favnes så du kan blive udfordret lige der, hvor du er.

Du vil også blive introduceret til, hvordan man skriver sine egne sange og ellers er der fokus på sammenspil, musikteori og historie og begynderundervisning i et instrument.

Bliv udviklet musikalsk og modtag spændende valgfag

Hvis du bliver helt bidt af musikundervisningen, findes der også en række andre forløb, som du kan følge for at få et endnu mere udbytterigt efterskoleophold. Det kunne være sammenspil, rytmisk kor eller hørelære.

I vil arbejde tæt sammen med andre kunstneriske linjer som Danse- og Teaterlinjen, når I sammen skal stable to store forestillinger på benene i løbet af året.

Det prioriteres at spille sammen, fordi overbevisningen er, at det at lære at spille sammen er et vigtigt udgangspunkt for at udvikle sig musikalsk. Det er også en skøn måde, hvorpå du kan skabe nye relationer gennem musikken.

Undersøg musikefterskoler på Sjælland allerede i dag.

admin