Boligtekstiler for enhver smag

Har du ledt med lys og lygte efter en god stofbutik i Århus med et bredt udvalg af boligtekstiler i god kvalitet? Så er din søgen endelig afsluttet! Skumhuset med beliggenhed i Århusområdet har et stort udvalg af boligtekstiler – faktisk så stort, at de er førende forhandler af tekstiler fra Kvadrat. Om så du skal bruge stof i uld, velour, til udendørs brug, voksduge, osv., så har Skumhuset det – og så endda til formidable priser!

Skumhuset opkøber store partier af stof, som også kan være udgået. Derfor kan du være sikker på at finde stof i unikke kvaliteter og enestående mønstre, som du ikke vil finde andre steder. Desuden går Skumhuset op i kvalitet. Derfor køber de kun stof fra de bedste danske og internationale leverandører, blandt andet Kvadrat som før nævnt, der er førende dansk producent at luksus boligtekstiler.

Hop ind og tag et kig!

Kun fantasien sætter grænser for hvad de forskellige stoffer kan bruges til. Har du brug for vejledning, står Skumhuset altid klar til at guide dig til det perfekte køb. Du kan nemt komme i kontakt med kundeservice gennem hjemmesiden.

Men først burde du tjekke det store udvalg på Skumhusets hjemmeside ud. For det fulde udvalg, kan du med fordel besøge den fysiske butik. Her kan du også se stofferne med egne øjne og mærke kvaliteterne, så du kan være helt sikker på at du køber det rigtige stof til dit store boligprojekt. I butikken kan Skumhusets medarbejdere også give dig den bedste vejledning og rådgivning hvis du skulle have spørgsmål i forbindelse med dit næste indretningsprojekt.

Tænker du at Skumhuset har lige hvad du står og mangler, så skynd dig at tage et kig allerede i dag.

admin