Sikkerhedssandaler til varme dage

I mange af de tunge hverv inde for brancher så som bygge og anlæg, visse former for industri og produktion samt diverse håndværk, er det påkrævet, at medarbejderne er iført sikkerheds udstyr og ditto beklædning. Dette kan for eksempel være hjelme, ekstra forstærkede arbejdshandsker, beskyttelses briller og selvfølgelig det såkaldte værnefodtøj, bedre kendt i folkemunde som sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler eller sikkerhedssandaler. De fleste former for sikkerhedsfodtøj er forsynet med sømværn, som er en særligt forstærket sål. Denne sål forhindrer, at spidse og skarpe genstande som for eksempel søm, skruer eller glasskår trædes op igennem sålen og ind i fodsålen.

Ligeledes ser man sjældent værnefodtøj uden den beskyttende tåhætte, som er en særlig forstærkning i fodtøjets snude. Tåhætten er som regel fremstillet i metal eller hårdt kunststof, og har til formål at beskytte forfod og tæer. Der ud over kan der være variationer inden for værnefodtøj – nogle typer sikkerhedssko er særligt velegnet til arbejde i miljøer med risiko for antændelse, og er derfor særligt sikrede imod udvikling af statisk elektricitet, og andre er væske- og syre afvisende. Og så er der de skridsikre varianter, som især er populære i hotel og restaurations branchen, hvor gulve ofte er glatte eller fedtede.

Sikkerhedssandaler – til arbejde i varme miljøer

Også inden for hotel og restauration er de såkaldte sikkerhedssandaler populære. Sikkerhedssandaler er, i lighed med standard sikkerhedssko, forsynet med tåhætte og værnesål. Til forskel fra sikkerhedssko, er sikkerhedssandaler bedre udluftet, og egner sig derfor til kokke og andre, som arbejder i varme, indendørs miljøer. Også smede kan have glæde af de lette sikkerhedssandaler, med hvilke du undgår varme, hævede fødder og det medfølgende ubehag.

Du kan finde et stort udvalg af sikkerhedssandaler i alle størrelser fra brands så som Brynje, Cofra, Elten, Euro-Dan, Grisport, HKSDK, Jalas, Puma, Terra og Sievi i den online shop på olholm.dk

Astrid Pedersen