Få inspiration til boligindretning

Nordal

Ingolf Nordals interesse for møbler blev vakt, da han fik øje for smukke, gamle møbler fra Indien. Det hele startede med, at udvalgte møbler blev importeret til Danmark og solgt i en gammel biograf i Horsens.

Den familieejede virksomhed har udviklet sig meget siden da, og stort set hele familien er involveret. De har haft sans for at udvikle deres egen produktion, og udvælger de bedste designere. Den nye generation Nordal sørger for nyt, ungt udtryk på de mange kollektioner. Hvis du ikke vil have møbler, der blender ind, og som alle andre har – og måske ikke bryder dig om den nordiske og minimalitiske stil – kan Nordals unikke møbler og interessante boliginteriør være noget for dig og sætte et særligt præg på din bolig. 

Nordal går både op i, at møbler og interiør skal være kreative, personlige og funktionelle. Du er sikret et stilrent design, men læg også mærke til, at der bruges materialer af råt genbrugstræ, glas, metal, jern og med smukke farver. Det er muligt at vælge mellem både det basale og det, der skiller sig mere ud. Nordal kalder sig både rå og rustikke, luksus hippie- og afslappet bohemestil,  og hvis du ønsker, at dit hjem skal bære præg af det mere retro og cool industrielle design kan du også blive inspireret hos Nordal. Sloganet er “Creating Homes With Attitude”. Intet design er tilfældigt. 

Hos Pindhus.dk kan man finde en del af Nordals produkter. Selv om du ikke søger noget bestemt, kan du blive inspireret til boligindretningen, hvis du kan lide Nordals stil, så prøv at kigge produktudvalget igennem. Som en kontrast til mange hvide møbler og vægge, kan du kan fx finde et vægskab med ramme af sort træ og hvide hylder samt et smukt sort jernskab med glas. Der er også et udvalg af væglamper, stilfuldt og anderledes julepynt, en flot spisebordsstol i klassisk design og opbevaringstings som en smuk jernkurv på hjul. 

 

Tina Høy