Luxlight – et kvalitetsbevidst univers af designerlamper

Mange associerer måske dansk design med Wegners klassiske Y stol eller Arne Jacobsens succesfulde indførelse af modernisme i Danmark. Det er dog langt fra kun indenfor møbeldesign, at Danmark har fået en vigtig plads på den internationale designscene. Lamper fra danske mærker er nemlig også anerkendte og populære valg i mange afkroge af verden. Det er der mange særlige grunde til. Med en stilren kombination af klassisk simplicitet og fremadsynet design, formår lamper fra legendariske brands som Louis Poulsen og Le Klint at indfange den tidløse form for elegance, mange ønsker i at skabe i hjemmets boligindretning.

Stort udvalg af designerlamper

Ønsker du at gå på opdagelse i dansk lampedesign er det oplagt at tage et kig på den kvalitetsbevidste forhandler LuxLight. Her finder du alt lige fra den populære Toldbod serie fra Louis Poulsen til de enormt eftertragtede lamper fra Secto Design, der netop nu dominerer i boligmagasiner og ikke mindst i de danske hjem. LuxLight har base i Odense, men har opbygget en af de mest populære online butikker, hvor man finder et kæmpe udvalg af danske lampedesigns. Her kan man få rådgivning fra specialuddannet personale, så man er sikret lige præcis den lampe, der passer til det ønskede formål.

Løft indretningen med en flot lampe

Belysning i hjemmet er i stigende grad blevet et vigtigt udtryksmæssigt omdrejningspunkt i boligindretningen. En lampe, der indkapsler et gennemført og unikt udtryk, kan i høj grad være med til at løfte ethvert hjem. Her er der virkelig mulighed for at sætte et personligt præg gennem en designstrategisk ophængning af lamper i forskellige former og farver. I boligmagasiner ser vi eksempelvis, hvordan lamper, der hænges op i trappeopgange, kan skabe et kunstnerisk udtryk i hjemmet. Lamperne bliver i sig selv en lille mini-udstilling, du og dine gæster kan beundre.

admin