Find alt hvad du skal bruge i en hobby shop

Hvis du er vild med håndarbejde, DIY og andre hjemmelavede projekter, så skal du helt klart et smut forbi en hobby shop. I en hobby shop finder du mange finurlige ting og materialer, som du kan bruge til dit næste projekt. Måske kan du endda finde inspiration til dit næste projekt og prøve noget nyt. Det er altid hyggeligt at gøre ting sammen med nogle, så tag din bedsteven, mor, søster eller en helt fjerde i hånden og besøg en hobby shop.

En hobby shop for dig

Hvis du står og mangler noget til dit kreative projekt, så tag et kig på BB Hobbys udvalg. BB Hobby er en hobby shop, som både har en fysisk tilstedeværelse i Aarhus, samt en online butik. Hos dem kan du finde alverdens remedier og materialer til at klippe klistrer og dekorere. Udvalget byder både basale værktøjer og remedier som lim, tape og sakse, samt materialer til selve projektet som bånd, bordkort og glitter. Hos dem kan du også finde inspiration fra diverse blade med eksempelvis pergamano opskrifter. Gå på opdagelse i en hobby shop og find inspiration til at udfolde din kreativitet.

En rigtig hobbyist

BB Hobby blev stiftet for mere end ti år siden og bag butikken gemmer der sig en rigtig hobby ildsjæl. Hun er erfaren indenfor det meste i hobby området, men størst interesse faldt dog på kort og pergamano, hvilket hun altså har specialiseret sig i og også underviser i. I hendes hobby shop kan du købe alt i hobby artikler og så kan du også deltage i kurser og hyggeaftener.

admin