Bliv online på den bedste måde

Vores udstyr gør dig online

Det er snart længe siden, at der skulle ringes op med et 56k modem for at komme på internettet. I dag har langt de fleste danskere adgang til internettet via mobilt bredbånd. Dette kræver det rette udstyr som antenner, kabler og routere. Udstyr der skal fungere 100 procent, for at du på din computer, tablet eller smartphone kan få den mest optimale internetforbindelse. For internettet er for længst blevet lige så vigtigt for folk, som det at have strøm i stikkontakten. Derfor er Bedresignal.dk stolte over at kunne tilbyde dig de helt rette produkter, så du altid er online på de platforme, du benytter.

Routere, antenner og kabler

Hos Bedresignal.dk finder du trådløst udstyr af enhver slags. Vi sælger for eksempel routere i alle prisklasser og kan derfor både tilbyde dig en 2,4 GHZ EnGenius til 299, og ønsker du mere kapacitet i hjemmet, så har vi også en Ubiquiti AmpliFi 4-Port Switch til 2450 kr. Derudover forhandler vi også TV antenner og forlængerkabler. Og vores sortiment følger hele tiden udviklingen, så du aldrig går forgæves hos os, når det kommer til gode bredbåndsløsninger

Kundeservice der giver den rette dækning

Det kan være vanskeligt helt præcist at vide, hvor meget signal i hjemmet der er behov for. Dette afhænger fuldstændig af, hvor stor din bolig er, og hvor mange familiemedlemmer, der bor under det samme tag. Derfor har Bedresignal.dk i mange år ydet den kundeservice, der betyder, at du bliver så godt kørende på nettet, som det er muligt. Vi yder den bedste rådgivning, så du får den helt rette dækning derhjemme, og vi forhandler kun solide kvalitetsprodukter, der henvender sig til folk i alle aldre, som ønsker at være online. I vores webshop kan du i ro og fred finde de produkter fra vores forretning, som du ønsker at bestille. Varerne kan så efterfølgende modtages med GLS, eller du kan hente dem på vores lager i Mønsted.

Søren Black