Det er ren terapi med Malericentralen-kreativ.dk

Hvis du trænger til at udfolde dig kreativt, så er du kommet til stedet, der har den rette anbefaling og kan opstille nogle mulige scenarier for dig omkring, hvornår der kan være grund til at være kreativ med især malerier og tegninger.

Der er nu intet som at være kreativ. Man udfolder sit kunstneriske jeg, blotter ens sjæl og lægger sin hjernes inderste ud på for eksempel et lærred.

Måske kan beskuerne se det, måske vil flere end tusinde mennesker kigger på dit færdige værk, og det vedbliver at være en hemmelighed mellem dig og motivet, hvad meningen bag værket er.

Dog kan det også tænkes, at du faktisk har skabt noget, der kun skal ses af de nærmeste, måske hænger du det op i dit kreative værksted – eller også pakker du det væk eller destruerer det efter færdiggørelsen, fordi det var en øvelse eller terapi for dig at lave.

Det skal man faktisk slet ikke se som synd og skam, for mange terapeuter vil faktisk foreslå mange klienter, at udover det er godt at sætte ord på ens følelser og tanker, så er det også lige så forløsende at skabe ens inderste med farver, kridt, tegninger og andet.

Eller måske går du med en drøm om at blive bedre og bedre til én bestemt malerteknik, så du kan lave værker på bestilling.

Drømmen kan også være det forkromede ønske at kunne leve af ens kunst som måske statsstøttet kunster, efter man har gennemgået en uddannelse, baseret på optagelse.

Uanset årsagen til at ville tegne, male, farvelægge eller noget derimellem, så skal man have det rette udstyr og værktøj til dette.

Det kan man alt sammen finde hos den nævnte hjemmeside, vi fremhævede i overskriften til indlægget her, Malericentralen-kreativ.dk.

Blandt mange fordele ved dette firma er, at deres produkter altid er høj kvalitet, og så skal man ikke punge stort ud for at få alt fra små tuber med farver til større staffeliter til ens atelier. 

Man finder således både enkeltdele til ens kreative udfoldelse, om det så er i form af et supplement, eller fordi man ønsker at udskifte en eller flere ting, man bruger til at være kreativ med, eller man kan købe hele pakker med flere dele i.

At man trækker sig tilbage i ens atelier, fordyber sig med måske lidt røgelse, den rette belysning eller mangel på samme og måske noget musik og ser, hvad resultatet bliver på lærredet, kan blive en ren katharsis-fornemmelse for både krop og sjæl.

 

Anders Lundtang Hansen