Sådan gør du dit badeværelse mere personligt

I dag ser vi rigtig meget af det, som er bedre kendt som ”betonbyggeri”. Mange synes at de såkaldte beton huse er kedelige, og det giver jo god mening, når de fleste kridhvide badeværelser ligner hinanden på en prik. Her får du en guide til, hvordan du gør dit badeværelse mere personligt.

Farver, farver og farver

Det er typisk på grund af mangel på farver, at nye badeværelser hurtigt kommer til at se sterile ud. I stedet for at gå med det hvide badeværelsesmøbel, så vælg et med mere farve i. Du behøver naturligvis ikke at vælge en vild farve, som falder direkte i øjnene.

Tænk over de små detaljer

Det kan godt svare sig at kigge på de små detaljer såsom håndtag eller badeværelsesarmatur. De små detaljer gør nemlig en ret stor forskel, når det kommer til helheden i rummet.

Tag naturen med indenfor

Når du vælger materialer til dit badeværelse, så kan du også vælge at går efter de mere naturlige elementer såsom træ og sten. Vælg fliser som er lavet af naturmaterialer. På den måde sikrer du dig, at strukturen i fliserne er forskelig fra flise til flise.

Pynteting og nips

Det er selvfølgelig ikke meningen at dit badeværelse skal se rodet ud, men der er ikke noget mere personligt end nips og pynteting. Vælg nogle få og meget personlige tind og dekorer dit badeværelse med. Det kan være en speciel vase du elsker, familiebilleder fra gode ture, sjove små bøger og meget andet. Det er en god ide, at du forsøger at bevare en røde tråd, så der ikke kommer til at ske for meget. Der er trods alt ikke meget plads at gøre med.

admin