District: Trickløbehjul fra et hold af dedikerede entusiaster

Fart, tricks og spænding.
At køre på løbehjul er en fed hobby, der kan være sjov og udfordrende på alle niveauer. For begyndere er det sjovt bare at trille afsted, mens øvede løbere typisk begynder at få smag for løbehjul med store hjul og god fart, eller trickløbehjul, der kan bruges i skateparker og på ramper til at lave tricks og hop.

Det er vigtigt at orientere sig før man køber løbehjul og vælge den rigtige type. Skal man bruge sit løbehjul til at lave tricks, er det for eksempel vigtigt at man vælger en type, der er beregnet til dette og som kan holde til de bump, stød og belastninger, et trickløbehjul udsættes for. Hos AJ Scooters er der både et godt udvalg af forskellige typer løbehjul og vejledning til at vælge det helt rigtige løbehjul.

District løbehjul er et rigtig godt valg hvis man skal ud på ramperne og i skateparkerne og lave tricks. Brandet er et af de bedste på  markedet, og har været med på trickløbehjuls-scenen fra begyndelsen. Da District kom på banen i 2007 var de eksisterende løbehjul bygget mest som legetøj, med plastichjul og foldbare dele. District tog løbehjul alvorligt og introducerede blandt andet aluminiumsdele i professionel standard i 2008 og revolutionerede markedet med deres letvægtsløbehjul. District er et idealistisk brand, der vægter kvalitet over profit og har deres egen fabrik, for bedst at kunne kontrollere produktion og kvalitet af alle dele. Og det er ikke tilfældigt at District går op i løbehjul: Bag brandet står nemlig et hold af dedikerede riders, der bruger deres egen erfaring til løbende at udvikle og kvalitetssikre Districts produkter.

Uanset om man er begynder, øvet eller ekspert, så dækker Districts løbehjul spektret. I den ene ende af skalaen finder man for eksempel Crisp Blaster Mini Trick-løbehjulet, som er tænkt til børn, der gerne vil ud at prøve kræfter med et rigtigt trickløbehjul, mens District C050-modellen er en god intromodel for de større og voksne. I den anden ende af skalaen er C253 et godt bud på en topmodel til den øvede rider.

AJ scooters er altid klar med vejledning til valget af det rigtige løbehjul, uanset niveau og behov. Og så er butikken stolte af at repræsentere District med den danske District-rider Anders Svensk tilknyttet som AJ-rider.

Astrid Madsen