Vejskilte til enhver nødvendighed

Transport fylder meget i dagens Danmark, og både byerne og motorveje udvides kontinuerligt for at kunne få plads til de transportmidler der fylder vores hverdag.

Både offentlig og personlig transport benyttes af næsten alle, om det er cykler, løbehjul, biler, busser og meget mere. Trafik og transport er blevet en fast del af vores hverdag, og vi blinker ikke to gange, når vi ser vejskilte på vores vej; om det er advarselstavler, vejvisningsskilte eller andet, vi er vant til at se dem i gadebilledet. Vi følger dem uden større spørgsmålstegn.

Derfor er det umådeligt vigtigt at vejskiltene er tydelige at se.

Færdselstavler du kan stole på

Som nævnt tidligere, fylder vejskilte i gadebilledet, og er med til at guide os til, hvor end vi skal hen i god behold. Derfor betyder kvaliteten af eksempelvis advarselstavler ufatteligt meget for vores sikkerhed i hverdagen; det er afgørende for sikkerheden på en arbejdsplads eller en trafikeret landevej, men udover advarselstavlen er der mange andre forbudstavler, der er lige så vigtige.

Placeringen af færdsels- og forbudstavler er lige så vigtig, som kvaliteten af tavlerne; eksempelvis, skal en forbudstavle placeres i starten af forbudszonen og en ophørstavle når zonen slutter.
Derfor er det essentielt at sørge for at du eller vejsikringsfirmaet undersøger området og sagen grundigt før skiltene placeres, så området markeres så godt som muligt. Dermed er du med til at garantere sikkerheden for trafikanterne bedst muligt, med de bedste kvalitetstavler du kan finde.

AVS-Vejsikring kan sikre alt dette og mere, og du kan nemt ringe dem op til en uforpligtende samtale, hvor du kan forklare situationen og sammen kan I undersøge, hvilke skilte der vil passe bedst i den givne situation; sammen kan I sikre vejene for alle.

admin