Vakuumløfter til flisearbejde

Inden for brancher så som bygge og anlæg samt tung industri forekommer tunge løft af vanskeligt håndterbare emner på daglig basis. Disse løft er praktisk taget umulige at gennemføre uden de rette hjælpemidler. Det vil simpelt hen kræve alt for megen mandskab og tage for mange mandetimer, hvis samtlige løft skulle foretages ved håndkraft.

Samtidig ville der være en voldsomt øget risiko for arbejdsrelaterede skader på personel i form af såvel akut opståede skader og skader, som oparbejdes over en årrække med uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og forkert belastning af kroppen. Pludseligt opståede skader i forbindelse med løfte arbejde kan for eksempel være knoglebrud på fødder eller hænder, som forekommer hvis man taber en tung genstand.

Slidskader opstår, når kroppen i lang tid har været brugt forkert, og kan tage form af slidgigt og lignende. Og så vil du som arbejdsgiver være belastet af sygemeldinger, eventuelt invaliderede medarbejdere, og tidlig uarbejdsdygtighed hos disse.

Gør livet lettere for dine medarbejdere, og spar tid og penge med en vakuumløfter

Hvis du ønsker at skåne dine medarbejderes helbred, samtidig med at du effektiviserer arbejdsprocesserne på byggepladsen og sparer en masse omkostninger, kan du med fordel investere i det rette løfteudstyr. Hos AL Lift finder du et bredt udvalg af hjælpemidler og løfte aggregater, specielt designet og produceret til at lette arbejdsdagen for medarbejdere i bygge og anlægsbranchen.

Den smarte vakuumløfter, som fås i flere forskellige størrelser, er blandt disse hjælpemidler. En vakuumløfter løfter, flytter og sætter lidt eksempelvis fliser eller andre tunge og porøse emner, uanset overflade og vægt. Vakuumløfteren påmonteres nemt en kran eller anden entreprenørmaskine, og er kompakt i sin udformning, så den nemt kan flyttes fra sted til sted. Dine medarbejdere vil takke dig, hvis du indkøber en smart vakuumløfter!

Du kan se de forskellige typer af vakuumløftere med varierende løftekapacitet på al-lift.com

Astrid Pedersen