Tre institutioner og virksomheder, hvor et industrigulv er den oplagte løsning

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når du hører om et industrigulv af epoxy, vil din første tanke sandsynligvis være, at det er den type underlag, der ligger på en fabrik eller i et værksted. En praktisk form for gulvbeklædning, der kan klare hvad som helst. Det er da også rigtigt, at de fugefri industrigulve er meget brugte i den form for virksomheder. Der er dog også mange andre virksomheder, hvor de vil være en god ide for dig at overveje. Dem kommer vi ind på her. 

Artiklen er skrevet med inspiration fra vestbjergepoxygulve.dk. De har i mange år lagt industrigulve og har derfor godt styr på, hvor de egner sig godt henne. 

1. Storkøkkener

I et storkøkken i en restaurant, kantine eller lignende, har I brug for et godt gulv, der er behageligt at gå på, er skridsikkert, og som ikke mindst er nemt at gøre rent. Alt det kan et industrigulv leve op til. Derudover tager det ikke skade, hvis I kommer til at spilde kogende væske på det. 

2. Skoler

På en skole kan der hurtigt komme til at være rigtig meget larm. Mange børn og unge er samlet på et sted. De leger og taler, og det kan ikke undgå at blive til en kakofoni af lyde i den sidste ende. Hvis I gerne vil have en god gulvbelægning, der kan være med til at mindske støjen, bør I overveje et industrigulv. Det er nemlig med til at dæmpe lyden af trin, så der i hvert fald ikke kommer til at være helt så meget larm. 

3. Daginstitutioner

Et tredje sted, hvor et industrigulv i epoxy er en rigtig god løsning, er i daginstitutionen. Der har I også glæde af, at det dæmper lyden af trin. Derudover kan gulvet også holde til, at børnene leger med legetøj på det, og det er nemt at gøre rent, hvis børnene spilder. 

 

Emilie Ann Jacobsen