Trappegelænder i stål er en holdbar og moderne løsning

Vil du gerne indrette dit hjem moderne med nogle løsninger, der kan holde i mange år fremover, er det en god ide for dig, at du overvejer nogle løsninger i stål. Metallet ser meget moderne ud og kan passe til en lang række forskellige former for stilarter. Derudover er det meget holdbart, så du uden særlig meget vedligeholdelse kan have glæde af det i rigtig lang tid fremover. 

Skal du have et nyt trappegelænder på din trappe, er det derfor værd for dig, at du overvejer at få sat et i metal op. Det kan være, at du har fået sat en helt ny trappe op, og at du derfor gerne vil have et nyt gelænder. Det kan også være, at du har renoveret den nuværende trappe, men at du synes, at gelænderet skal skiftes helt ud. I begge tilfælde er det oplagt for dig, at du vælger et trappegelænder i metal. 

Derudover er der den store fordel ved sådan et gelænder, at det også kan holde til at være udenfor. Hvis du leder efter et gelænder til din udendørstrappe, er det derfor bestemt også en god mulighed for dig. 

Der findes flere forskellige steder, hvor de kan hjælpe dig med at få sat et gelænder i metal op. Et af de steder, der er værd at fremhæve, er helstrand-smedje.dk. De har en lang række forskellige produkter i metal og producerer også flere forskellige former for gelændere. Det er med til at gøre, at du altid vil have forskellige farver at vælge imellem. 

Du kan for eksempel både vælge i sort, hvid og galvaniseret. Det er med til at give et vidt forskelligt udtryk alt efter, hvad du vælger. Vælger du det sorte, får du et gelænder, der skiller sig meget ud. Vælger du i stedet et hvidt gelænder, vil det blende meget ind med væggene, hvis du har hvide vægge. Det galvaniserede har et råt udtryk og bliver primært brugt udenfor. 

Emilie Ann Jacobsen