Skab et ekstra rum med en markise på campingvognen

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når du er på campingferie i din campingvogn, vil du typisk ikke have mere end et rum at gøre godt med. Det kan gøre pladsen lidt trang. Samtidig er det ærgerligt, hvis du er nødt til hele tiden at sidde inde i campingvognen, hvis du gerne vil i skygge for solen eller i ly for regnen. For at skabe et ekstra rum og give mulighed for at komme i læ og ly er det en god ide, at du sætter en markise på campingvognen. Selvom den kun giver et tag, skaber det alligevel følelsen af at have et rum mere. 

Der er mange steder, hvor du kan købe markiser til campingvogn. Et af de steder, hvor de har et virkelig stort udvalg, er på campingtur.nu. Der har de generelt en lang række forskellige ting til campingturen, så du hurtigt kan blive klar til at tage af sted og nyde det enkle og frie liv. Lige meget om det bare er i et par dage, eller om det er i længere tid. For eksempel som en livsstil, som flere og flere jo efterhånden dyrker. 

Den store fordel ved en markise i forhold til et fortelt er, at den er langt nemmere at sætte op. Det kræver noget tid at sætte et fortelt op, lige meget hvilken type du vælger. Hvis du netop har valgt en campingvogn, fordi du ikke gider at bakse med et telt, er markisen altså en langt bedre løsning. 

Hvis du gerne vil skærme lidt for nysgerrige blikke, når du sidder foran campingvognen, kan du dog faktisk købe nogle markisesider. Dermed kommer du til at skabe et rum med tre vægge, et tag og et gulv. Det er kun åbent foran, hvor det dog så giver dig rigeligt mulighed for at sidde og studere livet på pladsen – hvilket jo er noget af det absolut bedste ved at være på campingferie. 

Emilie Ann Jacobsen