Praktiske højbede fra Lyngeshop.dk

Er du blandt de heldige, som har hus med have eller terrasse – og elsker du synet af grønne planter og blomster i fuldt flor hver eneste sommer? Så er du sikkert også dødtræt af, at dine bede og buskadser hver eneste sommer bliver udsat for en sand invasion af snegle, som hærger de smukke planter, og som skal jages og indfanges på daglig basis hvis ikke din have eller din terrasse skal komme til at ligne en slagmark. Og måske er det en udfordring at få plads til alle de planter, du gerne vil have på terrassen, hvis der også skal være plads til at have gæster i ny og næ.

Højbede – når du ønsker en fleksibel haveløsning

I begge tilfælde kan problemet løses ved hjælp af et eller flere praktiske højbede. Et højbed behøver ikke at være en uhåndterlig størrelse i massivt træ og med flere tons jord – hos Lynge Shop finder du lette og smarte højbede i galvaniseret stål, i størrelser helt ned til 40×40 cm. Det er nemt og fleksibelt – du kan hurtigt flytte rundt på de lette højbede, hvis du får brug for at arrangere dig anderledes.

En anden fordel ved højbede er, at du selv bestemmer, hvilken type jord, du ønsker at anvende. Ikke alle planter ønsker den samme surhedsgrad i jorden, og visse plantetyper foretrækker en mere sandet jordtype frem for den næringsrige muldjord. Med højbede kan du således skabe variation i plantelivet på din terrasse.

Undgå snegleinvasionen med et sneglehegn på dit højbed

Snegle er som bekendt ikke de skarpeste knive i skuffen – og de giver hurtigt op, når de møder forhindringer. Således kan du, med et smart sneglehegn monteret på højbedets kant, undgå snegle i dine planter.

Du kan læse meget mere om højbede med eller uden sneglehegn på lyngeshop.dk

Astrid Pedersen