Ny på farmen? 3 tips til gårdejeren

Er du blevet den lykkelige ejer af en gård med alt, hvad der hører til? Så kan du godt begynde at glæde, men der er også meget arbejde, der skal klares. Det er meget mere end bare en hobby at have en gård – det er fuldtidsbeskæftigelse. Derfor kommer vi her med gode råd til dig, der skal starte op på farmen.

Hytter til dine kalve

Skal du avle på dine køer, men kender du ikke de bestemte procedurer herfor? Så kan du starte med kalvehytter, som er her, hvor de unge køer kan boltre sig, mens de unge, så de har de bedste forhold til at vokse op. Kalvehytter er afgørende, fordi de er specifikt designet til kalve, så de ikke kommer til at mangle noget i deres opvækst.

Kreaturvægt

Har du eksempelvis grise, som du gerne vil veje, inden de skal sendes til slagtning? Så har du måske allerede fundet ud af, hvor besværligt det er at veje dem med håndkraft. Det er kort sagt umuligt, men med en kreaturvægt kan du med lidt lokkemad få dem til at gå op på en rampe, hvor de vejes. Det er super nemt og helt klart investeringen værd.

Multivogn

En multivogn kan det, som det lyder til, at den kan. Den kan klare mange forskellige formål, og når du har mange dyr, som skal behandles med forskellige midler, så er en multivogn med flere niveauer ideel. Det gør det super praktisk og logisk at køre ud med de forskellige remedier, og så behøves sådan en vogn faktisk slet ikke koste så meget igen.

admin