Lysestager og hygge hører sammen

De smukke Menu lysestager passer fantastisk godt ind i et moderne hjem på grund af det minimalistiske og stilrene design, samt deres geometriske former. De er perfekte i den danske vinterkulde hvor dagene er korte, og så er der jo ikke noget som lys til at gøre det rigtigt hyggeligt – det er noget af det vi danskere er bedst til.

Nogle af de mest populære Menu lysestager fra POV serien er Oval Væg Fyrfadsstage i messing eller sort, Menu POV Circle Væg Lysestage L i sort, sølv eller messing. Og Menu POV Circle Væg Fyrfadsstage L i sort, sølv eller sort.

De efterstræbte Menu lysestager fra POV udspringer fra vellykket samarbejde mellem Menu og Note Design Studio, der ligger i den svenske hovedstad, Stockholm. Menu lysestager er uden tvivl nogle af Nordens mest populære og består både af lysestager til væggen og stager til bordet – fælles for dem alle er at de kommer i et spændende moderne design der er geometrisk og legende.

Ser man nærmere på de mange interessante og forskellige designs i serien, opdager man at de ændrer sig afhængigt af hvilken vinkel man ser på dem fra. Fra en vinkler fremstår de som flade tegninger, mens de fra andre vinkler næsten ser ud som om de flyder i luften. De kommer – som sagt – i smukke og moderne farver og i mange forskellige størrelser. Menu Lysestager fra POV serien er smukke alene, men man kan også vælge at købe flere af dem og hænge dem op sammen i sit hjem – de passer både i køkken og stue eller måske en entré.

Som enhver dansker ved så er der ikke noget hyggeligere på en kold vinterdag end stearinlys og Menu lysestager. Har du nogensinde bemærket, hvordan der altid er en stearinlys sammen med andre blinkende lys, ildfluer og åben ild i romantiske komedier? Det er ganske enkelt fordi Hollywood har forstået at vi danskere har fået fat i den lange ende når det kommer til hygge.

Ifølge den europæiske stearinlysorganisation (for sådan en er der) brænder danskerne flere stearinlys pr. Indbygger end alle andre lande i Europa, og det er bestemt fordi vi forstår at hygge os og vi er gode til at slappe af. Menu lysestager er så dejligt afstressende og så flotte at de kan hentes frem til enhver funktion i hjemmet om det blot er hygge med familien, eller når der skal holdes middag med indbudte gæster.

Vi anbefaler at du får fat i de smukke Menu lysestager, tænder lys i dem, pakker dig ind i et tæppe og drikker en kop varm chokolade.

Lykke Holzmann Søby