Herman Miller Aeron – ergonomi på arbejdspladsen

Det er ikke nogen hemmelighed for os, som arbejder på kontor, at mange timer i samme stilling bøjet over arbejds stationen har en dårlig indvirkning på kroppen. De fleste af os har prøvet at være fuldstændig ødelagte i hænder, arme, skuldre, nakke, ryg og lænd, når arbejdsdagen er til ende. Ømme spændte muskler, befængt med myose, samt spændingshovedpine og hold i nakken er nærmest gået hen og blevet folkesygdomme blandt kontornussere. Og disse dårligdomme skyldes i høj grad, at vi sidder forkert, eller benytter inferiøre kontorstole.

Gør noget godt for din ryg – anskaf en Herman Miller Aeron kontorstol

Hvis du vil undgå alle de negative konsekvenser, som følger i hælene på dårlig siddestilling og timevis af stillesiddende arbejde på daglig basis, bør du anskaffe dig en ordentlig kontorstol. En god kontorstol er kendetegnet ved, at den på én gang er behagelig at side i og ergonomisk konstrueret. At en kontorstol har en god ergonomi, indebærer blandt andet, at den kan indstilles og justeres på fleksibel vis, således at kontorstolen kan tilpasses til din krop – og ikke omvendt.

God ergonomi er samtidig stimulering af bevæge apparatet, således at kroppen ikke sidder for længe i den samme stilling, således at der lukkes af for det vigtige kredsløb. En sådan kontorstol er Herman Miller Aeron kontorstolen. Herman Miller Aeron, som findes i tre grundlæggende størrelser (A, B og C, hvor A er til de mest petit), udmærker sig i særdeleshed derved, at den i stedet for det konventionelle sæde af kunststof betrukket skumgummi er forsynet med et stærkt, fleksibelt net i såvel ryg som sæde. Dette bidrager til såvel ergonomi som komfort, idet kontorstolen ikke bliver ubehagelig og varm at sidde på, og nettet samtidig virker stimulerende for kroppens egne bevægelser i hofte og lænd.

Herman Miller Aeron – et ergonomisk design ikon

Da Herman Miller Aeron kontorstolen kom frem, var den dybt kontroversiel. Nu har kontorfolk over hele kloden fået øjnene op for det designmæssige vidunders mange fortræffeligheder, og den ægte Herman Miller Aeron er i høj kurs på kontor arbejdspladser i alle dele af verden. Du har måske overvejet at anskaffe dig en Herman Miller Aeron kontorstol, men tøvet lidt – det er trods alt ikke småpenge, man skal erlægge for sådan en størrelse. Men hos Valueshop.dk kan du nu købe en upcycled udgave af en brugt Herman Miller Aeron kontorstol for en brøkdel af nyprisen.

Kig ind på valueshop.dk og find en Herman Miller Aeron kontorstol i netop din størrelse.

Astrid Pedersen