Guide: 3 tips til produktionsinvesteringer

Tillykke med din nye fabrik – eller det, der snart bliver til det. Det er et stort øjeblik at beslutte sig for at skabe sit eget produkt fra bunden med alt, hvad det indebærer. Og det indebærer ofte en maskinfabrik, som kan producere dit produkt. Det bør i hvert fald stå øverst på din liste over ting, du bør investere i, da maskinarbejde går 10 gange så hurtigt. Vi kommer her med 3 gode råd til din produktion.

Arbejder du med varme og gasser?

Skal du producere et kompliceret produkt, som involverer varme og giftige gasser, så skal du have et stort og effektivt ventilationssystem. Du kan ikke nøjes med storkøkkenventilation eller noget lignende, fordi du skal have de giftige gasser ud med det samme. Røg går også under denne kategori, så sikr dig, at du har god kvalitet fra et brand som eksempelvis Systemair.

Få nye leverandøraftaler

Jo mere du kan køre igennem dine maskiner, jo mere materiale får du brug for. Det betyder samtidig, at du kan snakke dig til bedre leverandøraftaler, da du har brug for store leverancer. Det kan i sidste ende give 5-10 % mere overskud på hvert produkt, du sælger. Og når du sælger mange, er dette pludselig mange penge, det handler om.

Test dine maskiner ordentligt

Når du får større kapacitet, betyder det også, at andre bliver meget mere afhængige af dit produkt – og det betyder, at du er langt mere afhængig af, at dine maskiner virker efter bogen. Test derfor makskapaciteten af dine maskiner for at sikre dig, at de kan klare mosten, når der kommer tryk på.  

admin