Gør hver dag til en udedag med fleksible markiser

Vi danskere kæmper meget med uforudsigeligt vejr, og det er næsten året rundt. Om sommeren er det et sats at arrangere havefest, fordi det med god sandsynlighed vil regne. Om vinteren skal man også passe på, at man ikke lige rammer en storm eller et frygteligt blæsevejr. Man kan ikke lave om på vejret, men man kan gøre det tåleligt med markiser.

En markise er en meget fleksibel opfindelse, fordi den kan rulles ud i dårligt vejr og give ly og læ, men er meget let at rulle ind igen, hvis vejret skulle skifte til det bedre.

Samtidig findes der et væld af forskellige markiser, som er tilpasset forskellige forhold – og du kan selvfølgelig få dem alle i specialmål. Her er et overblik:

  • Terrassemarkiser
  • Pergolamarkiser
  • Restaurantmarkiser
  • Vinduesmarkiser
  • Fritstående markiser
  • Dobbeltmarkiser

I en terrassemarkise opbevares markisen i en helt tætsluttende kassette, når den ikke er i brug. Det giver markisen en meget lang levetid.

Pergolamarkisen er oplagt til større arealer, da den har ben og skinner, der gør den mere robust.

Restaurantmarkiser er tiltænkt spisesteder, og er derfor modstandsdygtige overfor al slags vejr. De er konstrueret så du let kan tilføje varmelamper, ben eller vægge.

En vinduesmarkise monteres uden på bygninger og er primært beregnet til at solafskærme vinduer.

En fritstående markise minder meget om en parasol, men er meget mere modstandsdygtig og kan håndtere det meste af det danske klima.

Dobbeltmarkiser er en type fritstående markiser, som er aflange og falder ud til begge sider. De bruges ofte i restaurantbranchen, fordi de kan monteres vilkårligt og dækker et stort areal.

Investér i en markise og giv din bolig større værdi

Markiser er ikke kun for erhverv eller romantiske caféer i sydens varme. Det er også en oplagt investering for mange boligejere i Danmark, hvad enten du bor i hus eller lejlighed. Med en markise sørger du for, at det altid er vejr til at tage kaffen udenfor – uanset hvad vejrudsigten siger.

admin