Frugtkurven.dk – Din foretrukne frugtleverandør

Mange virksomheder oplever at professionelle sundhedsordninger med fokus på kvalitet giver sundere og gladere medarbejdere. Derfor bliver der i stigende grad etableret sundhedsfremmende initiativer på arbejdspladser over hele landet.

Ved at kunne tilbyde medarbejdere frisk, økologisk og varieret frugt i arbejdstiden, øges medarbejdertilfredsheden og sygedagene mindskes. Det betyder, at de danske virksomheder bliver mere konkurrencedygtige, og dermed også mere attraktive i arbejdet med at fastholde og tiltrække nye dygtige medarbejdere.

Der er således mange gode fordele ved at vægte en frugtordning højt på arbejdspladsen – både for virksomheden og den enkelte medarbejder.

Frugtkurven er danske virksomheders foretrukne frugtleverandør. De tilbyder lækre frugtkurve, frugtkasser og naturlige frugt- og grøntsnacks samt økologiske dadler og nødder uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. I får tilmed levering lige til døren af deres egne og faste frugt-chauffører. Sikkert, nemt og personligt!

Med firmafrugt får I kvalitet, smag og variation til hverdagen. Frugtkurvens sortiment består af årstidens frugter, der er 100 % sæsontilpasset. I kan sammensætte jeres egen frugtordning, så indholdet passer perfekt til netop jeres individuelle ønsker og behov.

Der også mulighed for at vælge mere eksotiske skærefrugter såsom meloner og ananas, som supplement til frugtordningen. I kan også gå med den nemme frugtkop løsning og bestille en frugtshaker med udskåret frisk frugt og stenfrie vindruer, der leveres spiseklar med spise-sticks.

Hos Frugtkurven får I firmafrugt og frugtlevering til alle typer af virksomheder lige fra mindre afdelinger og små firmaer til store og multiinternationale virksomheder i Hovedstadsområdet, København og Stor København.

Frugtkurven tror på gennemsigtighed og tryghed uden ekstra gebyrer. Derfor arbejder de ud fra princippet om, at prisen er prisen. Nemt og ligetil.

Hvis I kunne tænke jer personlig vejledning eller et godt tilbud på en ordning med firmafrugt og frugtlevering, så kontakt Frugtkurven.dk eller ring på telefon 51 50 11 95 allerede i dag.

admin