Find rengøringen til dine lokaler – hos rengøringsfirma.dk

​​P. A. Rengøring er en virksomhed, beliggende i Ballerup. Den startede op i 1987, og har derfor mange års erfaring med både erhvervsrengøring, lagerrengøring – og ejendomsservice. De har mange kunder i hele Storkøbenhavn og udfører erhvervsrengøring i Rødovre,  Herlev, Brøndby, Glostrup m.fl. De kører gerne ud i en radius af 50 km omkring København. 

Hos rengøringsfirma.dk udfører de stort set alle former for rengøring, men de er specialister inden for erhvervsrengøring. Hvis man ejer en butik, kontor, klinik eller lagerbygning, så har de mandskabet og produkterne til at få lokalerne rengjort til perfektion. Det er både af stor vigtighed for medarbejderne i de pågældende lokaler, at der er rent og pænt, så det er rart at opholde sig der i mange timer. Det er ifølge P.A. Rengøring bevist, at de ansatte arbejder bedre, hvis lokalerne er ordentligt rengjorte. Hvis man fx ejer en klinik eller et kontor, hvor der kommer kunder, er det også vigtigere, end man måske skulle tro, at der ser præsentabelt og nydeligt ud, når man træder ind.

Som sagt har P.A. Rengøring mange års erfaring på området. De går højt op i, at man finder en fælles løsning for at opfylde lige præcis dét behov, som den pågældende virksomhed har i forbindelse med rengøringen. De udfører alle slags rengøringsopgaver og så ofte, som man måtte ønske det. 

 

Katrine Agentoft Nielsen