Få nyt liv i din virksomhed med kunstige planter

At vælge de rigtige planter og blomster til din virksomhed er ikke en nem beslutning, men Kunstigeplanter.dk gør det meget nemmere for dig. De har en bred vifte af indendørs planter og ydelser grundet mange års erfaring inden for Kunstige planter.

Kunstigeplanter.dk har den højeste kvalitet inden for kunstige planter, perfekt til kontorer, arbejdspladser og forretningsmiljøer. De har et blandet udvalg af indendørs planter og indendørs træer, der kan skabe en fed og unik stemning i din virksomheds interiør.

Du kan vælge mellem rigtige eller kunstige planter og blomster, mens du overlader Kunstigeplanter.dk’s uddannede og erfarne personale til at opretholde og servicere dine indendørs planter. De sikrer, at looket af din virksomhed lever op til den højeste standard. Afhængigt af din virksomhed og dit budget tilbyder de forskellige serviceniveauer og vedligeholdelse af de kunstige planter, der passer præcis til dine behov.

Kunstige planter i alle former for virksomheder

Kunstigeplanter.dk designer og opsætter kunstige planter der passer specifikt til din virksomhed og når du har valgt hvilket design af kunstige planter der passer til din virksomhed kan du vælge at betale med en engangsbetaling. Dette giver dig mulighed for selv at servicere og vedligeholde de kunstige planter. Det er en ideel mulighed til alle former for erhverv.  Kunstigeplanter.dk har erfaring fra badelande, kontorer, restauranter, indkøbsentre og mange andre former virksomheder.

Fordelene ved kunstige planter

Der er en hel del fordele forbundet med at have kunstige planter på sit kontor eller et andet sted i din virksomhed. Disse fordele spænder fra at forbedre personalets velvære og til at give virksomheden et smukkere og mere moderne udseende. Så uanset om du ønsker at reducere stress eller simpelthen vil imponere dine kunder, vil planter sandsynligt hjælpe.

Kunstige planter i virksomheden kan også medføre mange fysiske og følelsesmæssige sundhedsmæssige fordele. Undersøgelser har for eksempel påvist at introduktionen af kunstige planter på arbejdspladsen kan være med til at nedsatte spændinger og angstniveauer med 37%, samtidig med at de reducerer følelser af vrede med omkring 44%. Derudover har undersøgelserne også vist at man kan reducere udmattelse med hele 38%. Der er mange flere sundhedsmæssige fordele ved kunstige planter i et sundt arbejdsmiljø.

Vedligeholdelse af kunstige planter

Det fede ved kunstige planter er at de kræver minimal vedligeholdelse. En konsulent fra Kunstigeplanter.dk vil gennemgå både design og hvordan du får dine kunstige planter til at holde sig i mange år fremover. 

Få et bedre og flottere arbejdsmiljø allerede i dag

Lykke Holzmann Søby