Design til hjemmet: 3 utraditionelle materialer

Hvis du som så mange andre danskere under corona har brug for fornyelse, så kan det nu være tiden til, at du endelig gør noget ved hjemmet. Vi har i denne artikel samlet nogle utraditionelle bud på, hvordan du kan gøre noget anderledes ved dit hjem, så du forhåbentlig kan få virus og corona lidt på afstand.

Brug glasfiber til overflader

Selvom glasfiber typisk bruges til både og flagstænger, så kan du faktisk lave nogle lækre ting med det derhjemme, hvis du er fan af blanke overflader, som er nemme at gøre rene – for det er netop det, du får med glasfiber. Et håndterbart materiale, som har et totalt blankt look, der kan bruges til forskellige ting i hjemmet. Brug det i køkkenet og badeværelset for en moderne og minimalistisk stil.

Få naturen ind med bambus

Selvom bambus ikke gror på dansk jord, så er det et godt naturmateriale, som mange danskere efterhånden er ved at få øjnene. Bambus kan både bruges til gardiner og møbler – ja, faktisk er der ingen grænse for, hvor du kan bruge bambus i hjemmet. Det er et godt og holdbart materiale, som er helt igennem naturligt, og som kan bruges i alle hjemmets rum.

Granit

Granit er endnu et naturligt materiale, som igennem en lang årrække har været at finde i mange danske haver. Men det behøves ikke kun være i haver, at man skal finde granit. Materialet er nemlig rigtig flot og kommer med unikke mønstre, som særligt gør sig godt på køkkenborde, i entreer eller på badeværelset. Brug det som udsmykning eller i praktisk forstand.

admin