Design dine egne smykker med seed beads

Perler i små og elegante størrelser har i stigende grad fået stor opmærksomhed i smykkeverdenen gennem de seneste år. Disse perler går typisk under definitionen ’seed beads’, da de som navnet antyder er på størrelse med små frø. Den diskrete størrelse kan være med til at underbygge et sofistikeret og underspillet look, ligesom de nemt kan sammensættes på kryds og tværs. Derfor er seed beads netop oplagte at investere i, hvis du ønsker at designe dine helt egne smykker.

Seed beads til armbånd

Et af de typiske anvendelser af seed beads tager udgangspunkt i fine armbåndsdesigns, hvor de små perler passer perfekt. Da seed beads er små og diskrete i størrelsen er det oplagt at skabe flere armbånd med de smukke perler, fordi de ikke fylder meget på håndleddet. På den måde kan man kombinere mange forskellige farver og nuancer, så man opnår et personligt og cool udtryk. De små seed beads er typisk facetslebne, hvilket skaber et flot og feminint look. Hertil kan de fine perler fås i et væld af farver, så du har rig mulighed for at skabe dit helt eget udtryk i smykkedesignet.

Små perler til øreringe

Hvis du gerne vil skabe dine egne øreringe, kan inddragelsen af små perler være et godt sted at starte. Her undgår man nemlig, at looket bliver for prangende, fordi perlernes størrelse understøtter et diskret look. Det eneste du behøver er et par creoler, hvor du kan påsætte dine ønskede seed beads i de farver, der skaber det udtryk, du ønsker at kreere. Her kan du lade dig inspirere af store smykkebrands, der benytter samme teknik, hvor forskelligfarvede facetslebne perler pryder hele creolen. Det skaber en flot effekt, hvor du har rig mulighed for at udvælge de farver, som gavemodtageren – eller dig selv – vil sætte stor pris på.

admin