Den vildeste fest: Sådan går du all-in

Skal du arrangere en stor og prægtig fest, men ved du ikke helt, hvor du skal starte? Så tvivl ej. Du er landet det helt rette sted. Vi gennemgår her alt, hvad du har brug for for at stable den helt store fest på benene med alt, hvad det indebærer. Dette er din miniguide til den store all-in fest.

Scene

Ikke nogen fest uden et midtpunkt – og midtpunktet skal være stedet, hvor alles øjne kan kigge op på, når der skal uddeles priser og musikken skal spilles. Derfor skal du selvfølgelig etablere en scene. Men der er heller ingen scene uden det helt rigtige scenetæppe i farver, der matcher festens tema. Et scenetæppe er stort, men det behøves ikke være så dyrt igen, og du vil helt sikkert ikke fortryde at dække den sorte overflade til.

Konkurrencer

Enhver god fest med mad og servering skal have noget underholdning. Det kan godt være dyrt at bestille musik udefra, men hvorfor så ikke engagere deltagerne med konkurrencer, hvor underholdningen bliver en smule personlig i stedet? Konkurrencer, hvor folk skal op af stolene, er garanti for latter og gode historier bagefter – og det er netop eftermælet på festen, der definerer, hvor god festen var.

Gæstelister

En god fest vil uden tvivl skabe en del opmærksomhed omkring sig. Og det kan godt skabe problemer med invitationerne, da der helt sikkert er mange, som gerne vil med. Med gæstelister og dørmænd kan du sikre dig, at kun de rette kommer ind til festen. Det er din garanti for, at festen ikke løber løbsk med alt, hvad det indebærer.

admin