Den praktiske arbejdsplads: 3 tips

En arbejdsplads skal ikke bare være et sted, hvor man kan hænge ud med sine kollegaer. Det skal være et sted, som er designet til, at man kan præstere, når man møder ind, og derfor vi dig som chef eller leder her gode råd til, hvordan du kan skabe en arbejdsplads, som er designet på en praktisk måde.

Hav funktionelle reoler

Har du en butik eller et sted med plads til opbevaring, så kan du have plads til meget mere, end du lige tror, hvis du tænker lidt praktisk. Med eksempelvis grenreoler kan du få plads til ting, som du ellers ikke kunne, og samtidig får du en unik mulighed for at tilpasse reolerne til netop den type varer, som du har flest af. Grenreoler kan nemlig tilpasses, som du ønsker.

Gulvet skal være nemt at rengøre

Hvis du arbejder med væsker, eller blot bærer rigtig mange kopper kaffe henover gulvet dagligt, så vil du opdage, at industrigulvtæppe godt kan være lidt besværligt at rengøre. Her kan du i stedet vælge at bruge epoxy gulve, som er utroligt praktiske, fordi de er slidstærke og nemme at rengøre, hvilket er ideelt på en hvilken som helst arbejdsplads, hvor design ikke behøves være i højsædet.

Invester i en opvaskemaskine

Selvom du har sat en lille seddel op ude i køkkenet, hvor der står, at mor ikke arbejder her, så er folk rigtig dårlige til at rydde op efter dem selv. Du kan løse dette problem meget simpelt med en opvaskemaskine, da det trods alt er nemmere for folk at sætte ting i maskinen end at vaske op i hånden.

admin