Blue Sportswear – Sportstøj til den modebevidste kvinde

Uanset om du skal til en beroligende vinyasa time, en afslappende pilates time eller andet, kan det gøre en kæmpe forskel for din præstation og oplevelse, hvis du har det rigtige tøj på. Det kan være så irriterende at have en skarvende top og for stramme bukser på, når man står i en krævende yogastilling. Og det er her, Blue Sportswear kommer ind i billedet. De laver lækkert og blødt sportstøj til kvinder, der går op i både mode og kvalitet.

Fra kvinder til kvinder

Bag det danske mærke står en række kvinder, så de ved, hvordan tøjet skal passe i forhold til den kvindelige krop. Brandet har slået sig fast som ét af de mest moderigtige, når det kommer til sportstøj. I stedet for at komme med halvårlige kollektioner lancere de månedligt nye, små kollektioner med et sæsonbetonet fokus. Derved får du mulighed for at klæde dig efter årstidernes vind og vejr.

Det eksklusive tøj rammer altid plet, når det kommer til design og kvalitet, hvilket gør det er at finde i mange klædeskabe landet over. Det er nemlig ikke kun ment til at kunne bruges i fitnesscenteret. Det kan også sagtens bruges, når turen går ned i supermarkedet, på den lokale café med veninderne eller på shoppingturen.

Hvorfor Blue Sportswear?

Hvis du gerne vil være sikker på, at dit sportstøj passer til din krop, holder i mange år og ikke passer til moden, så er Blue Sportswear det rette valg for dig. Tøjet er skabt af materialer, der udelukkende er førsteklassestekstiler, der kæler for din krop uden at gå på kompromis. Det er stoftyper som silke, alpaka og pimabomuld, der giver dig optimal komfort.

Filosofien bag er, at kvinder skal se godt ud, selvom de sveder til fitness eller løber en tur. Derfor designes tøjet med udgangspunkt i de nyeste modetrends. Designet er sportsligt, som navnet også antyder. Blandt sortimentet finder du blandt andet træningsbukser, sweatshirts, toppe og shorts.

Find Blue Sportswear hos Havhokeren.dk

På Gilleleje Havn ligger den store fritidsbutik med både beklædning, fodtøj og bådudstyre. Havhøkeren har været en del af havnemiljøet de sidste 35 år, hvor den fra starten var fiskernes butik. Nu fører de et stort udvalg af modetøj, sko og arbejdstøj. Men du behøver slet ikke befinde dig i Gilleleje for at få fingrene i det eksklusive sportstøj. Du kan finde det hele på deres webshop.

admin